Odlična novica prihaja tudi iz Srbije; tamkajšnja Interzero ekipa je prejela licenco za operaterja skupnega sistema za ravnanje z odpadno embalažo. To je bistven korak za skupino Interzero za krepitev našega mednarodnega položaja in nadaljnje spodbujanje širitvenih načrtov naših integriranih okoljskih rešitev. Hkrati ta strateški mejnik predstavlja trdne temelje za nadaljnje lokalne storitve v Srbiji in omogoča trajnostni razvoj naših kompetenc v regiji. Tako lahko presežemo pričakovanja strank z zagotavljanjem vedno več mednarodnih storitev z našimi najvišjimi standardi kakovosti.

Verjamemo, da bo Interzero PAK, tako kot za naših 50.000 zadovoljnih strank po vsej Evropi, tudi srbskim podjetjem zanesljiv partner na področju ravnanja z odpadki. Vsem domačim in tujim podjetjem, ki delujejo na srbskem trgu, bomo zagotovili zanesljivo, zakonsko skladno in učinkovito ravnanje z odpadno embalažo.

“Zahvaljujemo se Vojislavu Stankoviću in ekipi za njihovo odlično delo ter se veselimo uvajanja inovativnih trajnostnih rešitev v Srbiji v skladu z našimi najboljšimi mednarodnimi praksami,” je povedal Martin Ulke, vodja Interzero Circular Solutions Europe.

V primeru, da poslujete v Srbiji ali vas zanima tamkajšnja zakonodaja in okoljske storitve, se vsekakor obrnite na info@interzero.rs ali obiščete https://interzero.rs/.