Iz podjetja Interzero vsem svojim in bodočim poslovnim partnerjem z veseljem sporočamo, da smo tudi uradno s strani Ministrstva za naravne vire in prostor pridobili potrditev skupnega načrta za ravnanje z odpadnimi plastičnimi proizvodi za enkratno uporabo in odpadnim ribolovnim orodjem, ki vsebuje plastiko. S tem je Interzero vpisan v evidenco nosilcev skupnega načrta. To pomeni, da lahko v sodelovanju z nami izpolnjujete vse zakonske obveznosti, ki jih določa nova Uredba o zmanjšanju vpliva nekaterih plastičnih proizvodov na okolje (Uradni list RS, št. 132/22).

Pri Interzeru smo kot prvi na slovenskem trgu postali nosilec skupnega načrta, kar še dodatno dokazuje našo inovativnost in učinkovitost pri zagotavljanju okoljskih rešitev.

Več o storitvi ravnanja s SUP proizvodi si preberite tukaj. Prav tako vas vabimo, da si za optimalno obveščenost o novostih ogledate krajši webinar v okviru Interzero Akademije z naslovom Kako se uspešno prilagoditi SUP Uredbi – do njega dostopate na tej povezavi.

Za sklenitev pogodbe ali ostale informacije, nas kontaktirajte na info@interzero.si.

 

O podjetju

Interzero d.o.o.
Beograjska ulica 4
1000 Ljubljana
e-pošta: info@interzero.si
Telefon: 01 560 91 50

www.interzero.si

Interzero Academy

Družbena omrežja
Certifikati