Zakaj mi?

Začeli smo leta 1991, danes pa smo vodilni v Evropi. Ponujamo integrirane okoljske storitve za stranke v vseh panogah. Skupaj z vami želimo ustvariti svet brez odpadkov. Skrbimo za dobro vzdušje in neposredne odnose, saj le tako lahko nastajajo inovativne rešitve. Osredotočeni smo na tesno sodelovanje in izmenjavo izkušenj. Gradimo kulturo našega podjetja. Nenehno vlagamo v razvoj zaposlenih in krepimo naše talente.

Naše vrednote

  • Spoštovanje – Gojimo korporativno kulturo, ki priznava in ceni prepričanja, mnenja, potrebe in omejitve drugih.
  • Izmenjava– Aktivno se povezujemo in si vzamemo čas za osebni stik. V interakciji je pomembno, da poslušamo in postavljamo vprašanja. Skrbimo, da se znanje in informacije prenašajo in pridobivajo ciljno, pravočasno in k prejemniku usmerjeno. Odprti smo za spremembe, dajemo impulze in razvijamo ideje..
  • Odgovornost– Držimo se dogovorov in zavez ter uresničujemo našo opredeljeno vlogo. Gremo v skupno usmeritev in aktivno oblikujemo prihodnost s predanostjo in zavedanjem rešitev. Pri aktivni podpori in skrbi ravnamo previdno z lastnimi in tujimi viri.

Interzero spodbuja raznolikost, enakost in preprečuje izključevanje. Odločitve o zaposlitvi se sprejemajo izključno na podlagi kompetenc in kvalifikacij posameznika, ne glede na spol, etnično pripadnost, vero, spolno usmerjenost, starost ali invalidnost.

Interzero Slovenija spada v regionalno strukturo Interzero Circular Solutions Europe (ICSE).

Naša področja delovanja

Preverite na katerem področju želite pustiti svoj odtis in vplivati na spremembe v svetu.

Prodaja

Delo v prodajnem oddelku ne obsega le vzpostavljanja in vzdrževanja odnosov s strankami, procesa pogajanj, dogovarjanja o podrobnostih naših storitev, temveč tudi obsežno znanje o svetu brez odpadkov, ki ga strankam ponudimo že ob prvem stiku. Temelj naše ponudbe je fokus, ki je strogo usmerjen v pričakovanja kupca in rešitve, pogosto nestandardne, prilagojene natančno njegovim potrebam.

Operativa

Naši operativni oddelki zagotavljajo široko paleto okoljskih storitev za naše stranke, poskrbijo za njihove specifične potrebe, avtomatizirajo in nenehno izboljšujejo procese naših storitev ter aktivno sodelujejo pri oblikovanju in implementaciji okoljskih rešitev po meri individualnih pričakovanj strank.

Trgovina s sekundarnimi surovinami

Razpolagamo z raznolikimi kompetencami, ki med drugim vključujejo prodajne veščine in strokovna znanja o ravnanju z odpadki. Naši »Traderji« so strokovnjaki na področju recikliranja odpadkov in imajo dobre povezave s centri, kjer predelujejo tudi najtežje, neobičajne ali nevarne odpadke.

Okoljsko svetovanje

Okoljski svetovalci zagotavljamo svoje podrobno strokovno, operativno in pravno znanje z izdelavo študij in/ali mnenj o konkretnih okoljskih rešitvah, problematičnih situacijah ali z varnim vodenjem naših strank skozi labirint veljavnih pravnih predpisov in formalnih postopkov na področju varstva okolja ter podporo strankam pri izvajanju učinkovitih izobraževalnih akcij na področju varstva okolja.

Podporne funkcije

Oddelki marketinga, digitalizacije/e-poslovanja, kadrovske službe ali administracije nudijo vsakodnevno podporo tako na področju strokovnega izvajanja storitev za naše stranke, kot tudi zagotavljanja orodij in rešitev za izboljšanje internega delovanja Interzero.

Finance in Kontroling

Naši sodelavci v finančnih oddelkih, skrbijo, da je v računovodskih knjigah vse do potankosti skladno, da podjetje posluje v skladu z veljavnimi predpisi, do podrobnih finančnih podatkov, analiz in poročil pa s sodobnimi orodji dostopajo učinkovito in hitro.

Postopek zaposlovanja

Naložite svoj življenjepis

preverite odprte pozicije in pridobite več informacij o tem, koga trenutno iščemo.  Če trenutno ne najdete ničesar zase, nam naložite svoj življenjepis in na kratko sporočite, katero področje in delo vas zanima.

Spoznavni krog

podrobno se bomo pogovarjali o vaših poklicnih izkušnjah, talentih in naših predlogih, kjer bi lahko vse to konkretno uporabili za uresničitev svojih poklicnih sanj.

Izziv

da bi preverili vaše kompetence, način razmišljanja in ujemanje z vlogo za katero se potegujete, vam bomo pripravili kratek delovni izziv.

Pričetek dela

Že s prvim delovnim dnem, boste lahko užili vse karierne priložnosti, ki jih ponuja delo v Interzero.

Spoznajte nas

Več o nas

Trenutno ne iščemo vašega profila?
Pošljite nam svoj CV in ostanimo v stiku.

Prijavite se!

Preverite prosta delovna mesta v drugih državah

Pridružite se Interzeru!